PARKETTITYÖT (PARKETIN ASENNUS, KORJAUS, HIONTA JA LAKKAUS) TAMPERE JA LÄHIALUEET

Parkettimyynti Hannu Niemi tarjoaa laadukkaat parkettityöt alueella Tampere ja koko Pirkanmaa. Palveluihini kuuluvat parketin asennus,  hionta, lakkaus ja korjaus. Asiakkaitani ovat yksityiset kotitaloudet sekä yritykset.

Parketti on arvokas lattiamateriaali, jota kannattaa vaalia. Se on harvoin tullut tiensä päähän, vaikka kulumisen merkkejä ja naarmuja olisikin nähtävillä. Usein parketin hionta ja kunnostaminen on ekologisempi ja laadukkaampi valinta kuin lattiamateriaalin vaihtaminen esimerkiksi laminaattiin. 

Toisin kuin laminaatti, parkettia voidaan korjata, hioa ja lakata. Parketin sävyä voidaan vaihtaa ilman, että koko lattiaa täytyisi kuitenkaan uusia. Parkettilattia on kestävyytensä ja näyttävyytensä puolesta järkevä investointi, se nostaa asunnon arvoa ja ammattimaisella entisöinnillä se palvelee käyttäjäänsä jälleen jopa vuosikymmeniä.

Onko sinulla kysyttävää uuden parketin asennuksesta tai vanhan parketin korjauksesta, hionnasta ja lakkauksesta? Vastaan mielelläni kysymyksiisi ja kerron eri mahdollisuuksista oman lattiasi kohdalla.

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS >>

LAADUKKAAT PARKETTITYÖT VANKALLA AMMATTITAIDOLLA alueella tampere ja koko PIRKANMAA

Parketin asennus, hionta, korjaus ja lakkaus mm. alueella Tampere, Lempäälä, Nokia, Kangasala, Akaa, Ylöjärvi, Vesilahti ja Valkeakoski.